Iratkozási terv a 2023/2024-es tanévre

Bővebben

Miért iratkozzunk gimnáziumba?

Bővebben…

Tantárgyak

GIMNÁZIUM

Statisztikai adatok

Tannyelv
Osztály
Tanuló
Tanár
28
dec
Kolléganőnk nyugdíjba vonult

Potkonjak Zora mataematika szakos kolléganőnk nyugdíjba vonult. Teljes munkásságát iskolánknak szentelte. Az összes általa tanított generáció nevében köszönjük a tudást amit átadott nekik. Köszönjük az önzetlen támogást és szeretet, amelyet nekünk kollégáknak nyújtott. Egészségben gazdag, boldog nyugdíjas éveket kívánunk neki.

Posted in: Események,
22
dec
A gimnazisták Télapó szerepében

Az elmúlt két hétben iskolánk minden osztálya egy-egy  csomagot állított össze a Kolevka gyermekotthon lakói részére. Kedden december 20-án két tanár és az igazgatónk kíséretében ezeket a csomagokat átadták a kedvezményezetteknek. A gyerekek és nevelőik az ajándékokat egy előadással köszönték meg.

Posted in: Események,
22
dec
Kiállítás megtekintése

4.1 és 4.2 osztályos tanulóink a Művészet és dizájn tantárgy keretében meglátogatták a Reichle palotában felállított Korszerű művészetek galériáját. Vezetőjük Tara Stes a galéria önkéntese volt.

Posted in: Események,
20
dec
Bemutatkozó körút

Az elmúlt hetekben tanáraink és tanulóink általános iskolákat látogattak azzal a céllal, hogy bemutassák a nyolcadikosoknak, hogy iskolánk miért a legjobb választás a továbbtanuláshoz. A promóció folytatódik. Februárban például nyílt hetet szervezünk. Ekkor az érdeklődő nyolcadikosok valós, tantermi órákon is részt vehetnek, ahol közelebbről megismerkedhetnek a gimnáziumi tanulással.

Posted in: Események,
20
dec
Volt diákunk előadást tartott

Iskolánkat meglátogatta Lovrić Zoran programozó, egykori diákunk, aki most a Google cég sikeres munkatársa. Megosztotta tapasztalatait informatika szakos tanulóinkkal, és mesélt arról is mit jelent a világ vezető informatikai cégében dolgozni.

Posted in: Események,
15
dec
Tehetségek 2022

2022. december 15-én a Vajdasági Kormány épületében ünnepélyes keretek között kiosztásra kerültek a „Tehetségek 2022” elnevezésű tartományi rangú díjak. Jutalmazott diákjaink: Ognjen Tešić (4.it) –matematika, mentora Jasmina Dulić, Aleksandar Rašković (4.it) és  Dario Vajda (4.it) –fizika, mentoruk Alan Pavluković valamint Jovan Jovičić – biológia, mentora Milena Kanzel. Gratulálunk sikeres tanulóinknak és tanáraiknak.

Posted in: Események,

Szakok

A tavaszi szünetig még:

Bemutatkozó film

Miért gimnáziumba?

Alumni

Felvételi felkészítő

Àprilis 3-àn, hètfőn, 18 órai kezdettel indulnak a màsfèl óràs felvételi felkèszítők az újonnan induló számítástechnikai és informatikai tehetséggondozó szakra. A felkészítőket a gimnàzium földszinti, 3. számú termében tartjuk majd. Akik a nagyobb tàvolsàgok miatt nem tudnak részt venni a jelenléti órákon, hallgathatjàk azt a Google Meet-es portálon keresztül, csak e-mail címüket kell jelenteni a 063/8728-415-ös telefonszàmon!

Talàlkozunk hètfőn!